Multimédiás CD MagazinSzoftverfejlesztés

Napjainkban, szinte minden felhasználási területen jobbnál jobb programokkal találkozhatunk, mégis gyakran hiába keressük a számunkra legmegfelelőbb terméket.

Bizonyára már Ön is tapasztalta azt a jelenséget, amikor valamilyen problémához, vagy egy ötlet megvalósításához keresett egy szoftvert, és nehezen vagy esetleg egyáltalán nem talált olyan terméket, amellyel a gondjai megoldódtak volna!

Lehet szó, akár egy egyszerű nyilvántartást készítő programról, melyet speciálisan az Ön igényeinek megfelelően terveztek, vagy egy árajánlat készítő szoftverről, amely a mindennapi teendőit egyszerűsíti le, vagy akár egy multimédiás információs CD magazin sorozatról. Ezek mind-mind olyan termékek, amelyeket folyamatosan kell fejleszteni, alakítani, frissíteni.

©InforMan Számítástechnika szolgáltatása:

Egy személyes találkozás alkalmával felmérésre kerül, hogy milyen jellegű szoftverre van leginkább szükség. Egy pontos és aprólékos tájékozódás után készül el a testre szabott program, melyet egy telepítő CD és egy felhasználói leírás kíséretében kap meg a kedves Vevő. A program használatához a betanítási lehetőség is biztosított. Az elkészített programhoz karbantartási, frissítési szerződés is köthető, az igényeknek megfelelően.

©InforMan Számítástechnika főbb profilja:

  • Multimédiás CD készítése
  • Névjegykártya CD készítése
  • Igény szerinti egyedi program elkészítése
  • EXCEL táblázatok készítése, programozása
  • Prezentációk készítése

Szoftverfejlesztés jelenleg Windows operációsrendszer alá történik!

 

Az ©InforMan Számítástechnika által készített szoftverekről bővebben a

Referencia Referencia menüpont alatt olvashat.

 


Vissza a lap tetejére!