Honlapkészítés

 

Tartalom

Bevezető,

A kezdet...,

Domain név regisztrálásának ügyintézése,

Tárhely bérlés, Internet ügyintézés, E-mail címek igénylése,

Szaktanácsadás a honlap megtervezéséhez, felépítéséhez:

A honlap elkészítése, Internetre feltöltés, keresőkbe regisztrálás,

Az elkészült honlap karbantartása, frissítése.

Árak, kialakítási költségek.


Bevezető

Napjainkban egyre több céget, vállalkozást lehet elérni E-mail-en keresztül is. Sok időbe tellett, míg felismerték a vállalkozók, cégek, ennek a gyors, költségkímélő kommunikációnak az előnyeit. Egyre többen ismerik fel annak az információrendszernek a hatékonyságát is, amelyet a saját honlapjuk képvisel.

Napjainkban azon vállalatoknak és cégeknek adódik nagyobb lehetőségűk, melyek a versenyképességük mellett nagyobb népszerűségre tesznek szert!

A versenyképességet mindenkinek magának kell megteremtenie, de a népszerűsítésre több lehetőség is adódik.

Használja ki az informatika lehetőségeit, legyen saját honlapja! Természetesen továbbra is szükség lehet, más médiában is hirdetni az Ön tevékenységét és Internet címét, de nem lesz szükség a negyedoldalas hirdetésre, hiszen minden további információt megtalálhatnak majd az Ön honlapján! Egyre többen és többen csatlakoznak az Internetre, és keresik meg a számukra oly fontos információt a világhálóról. Legyen az egy szilveszteri szálláshely, vagy éppen egy jó asztalos, kályhás, kovács, vagy csak egy jó étterem, ezt mind-mind el lehet érni az Interneten! A honlapokon majd információkkal, képekkel bőségesen alá fogják támasztani, hogy "MI" pont őket keressük.

Ön még nem érhető el az Interneten?

Ne feledje, az Internet 24 órán keresztül ad tájékoztatást vállalkozásáról, termékeiről, szolgáltatásairól, árairól, a legapróbb részletekig. Több száz képet, szöveges tájékoztatót helyezhet el úgy, hogy azt bárki megtekinthesse. Elhelyezheti árlistáját, melyet mindenki letölthet, majd a kívánt szolgáltatást vagy terméket azonnal meg is rendelhetik Öntől egy Internetes űrlapon.


A kezdet...:

Személyes megkeresés alkalmával tájékoztatást kap arról, hogy az Internet milyen lehetőségeket nyújthat vállalkozása, cége részére.

Segítséget kap az eligazodásban az Internet szolgáltatók árai között, megkeresve az Ön és vállalkozása számára a legkedvezőbb megoldást.


Domain név regisztrálásának ügyintézése:

A honlap Internetes eléréséhez sok mindenre van szükség. Először is a legfontosabb, maga a Domain név levédése, regisztráltatása. Mi is az a Domain név? A www.abrahamhegy.hu vagy a www.monika-vandeghaz.hu, stb., is ilyen Domain nevek, tehát az a név, amely az Ön tevékenységét, cégét, vállalatát legjobban képviseli, s melyet majd a böngészőbe kell beírni, hogy a honlap betöltődjön.

Egy ilyen regisztráció ügyintézését az ©InforMan Számítástechnika teljes egészében átvállalja és a lehető legkörültekintőbben, jár el. Az ilyen regisztráció szakértelmet kíván, sokféle szempontot kell szemügyre venni, mire regisztrálható lesz a kívánt név. A regisztráció díja egyszeri, mely szolgáltatónkként más és más összeget takar.

A sikeres regisztráció után, a kért Domain nevet karban kell tartani, melynek anyagi vonzata is van. Ez szolgáltatótól függően eltérő lehet, leginkább az éves előfizetés a jellemző.


Tárhely bérlés, Internet előfizetés ügyintézése, E-mail címek igénylése:

A már bejegyzett Domain névhez, tárhelyet kell bérelni, hogy az elkészített honlapot a világhálóra tudjuk csatlakoztatni. A névhez megfelelő E-mail címeket is kell igényelni, hogy a levelezési cím önmagában is hordozza az információt. Például az info@informan.hu E-mail cím tájékoztat mindenkit arról, hogy a levél feladója elérhető a www.informan.hu honlapon.

Az ©InforMan Számítástechnika teljes egészében átvállalja az ilyen jellegű regisztráció ügyintézését, segít kiigazodni az Internet szolgáltatók útvesztői között, és megkeresi a lehető legjobb megoldást leendő ügyfeleinek.

Szükség lesz a honlap tulajdonosánál az Internet csatlakozás beüzemelésére, valamint az E-mail címek beállítására is, melyet az ©InforMan Számítástechnika díjmentesen elvégez.


Szaktanácsadás a honlap megtervezéséhez, felépítéséhez:

Az utolsó lépés amely a leendő honlap tulajdonosát érinti, az maga a honlap tartalmának, felépítésének, kinézetének megbeszélése. Ha már korábban volt honlapja, vagy cégének, vállalatának, intézményének jól ismert színvilága, megjelenése van, akkor azt természetesen figyelembe véve alakítható ki az új honlap terve. A weboldal felépítéséhez, tartalmához ötleteket, tanácsokat kap, hogy milyen képes, szöveges információkat fontos a honlapon megjelentetni.

Az ©InforMan Számítástechnika személyes megkeresés útján, ad tájékoztatást a leendő honlap megtervezéséhez, felépítéséhez. A referenciamunkák bemutatásával, segíti a tájékozódást a különböző típúsú és felépítésű honlapok között. Ingyenes árajánlatot készít, melyet személyesen ad át Önnek!


A honlap elkészítése, Internetre feltöltés, keresőkbe regisztrálás:

A Domain bejegyzése után, a teljes honlap elkészültéig, az Internetre egy ideiglenes oldal kerül elhelyezésre, amely már Önt és vállalkozását hirdeti, segítve a marketing tevékenységet.

A gyors és hatékony munkavégzés érdekében a honlap elkészítéséhez szükséges információkat, szövegeket, fényképeket, prospektusokat, videókat az ügyfél, egyidejűleg adja át szerkesztés céljából.

Az ©InforMan Számítástechnika a honlap elkészülte előtt, a munkát időnként bemutatva lehetőséget biztosít az esetleges változtatásokra. A végleges változat Internetre felhelyezése előtt, az elkészült munkát bemutatja a honlap tulajdonosának. Csak az Ő beleegyezésével és egyetértésével kerül fel a végleges változat az Internetre.

A honlap elkészülte után az ingyenes keresőrendszerekbe regisztrálás következik. Ez rendkívül fontos lépés, mivel így lehet a látogatottság növekedését bíztosítani. Ezen tevékenységeket az ©InforMan Számítástechnika ingyenesen elvégzi Ön helyett! A látogatottság mérésére webstatisztika áll rendelkezésre.

Az ©InforMan Számítástechnika az ügyfél igényeinek megfelelően a nem ingyenes oldalakra is lehetőség szerint elvégzi a regisztrációkat, illetve tanácsot ad mely oldalakra érdemes a linkeket elhelyezni. Az ©InforMan Számítástechnika mindezen tevékenységeket térítés ellenében elvégzi Ön helyett!


Az elkészült honlap karbantartása, frissítése:

Az elkészült honlap szerkesztése itt nem ér véget. Ügyelni kell a Weblap folyamatos megtalálhatóságáról is a különböző keresőrendszerekben. Az ©InforMan Számítástechnika gondoskodik róla, hogy adatai, információi mindig naprakészek legyenek a világhálón. Az igényeknek megfelelően egyedi karbantartási szerződést ajánl az elkészült weboldalak frissítésére, így biztosítva a megbízható és gyors munkavégzést, honlapjának frissen tartását. A karbantartásí díj mértékének megállapítása, fizetésének gyakorisága az ügyféllel egyeztetve kerül kialakításra.


Árak, kialakítási költségek:

Az ©InforMan Számítástechnika árképzése mérsékletes, ügyfélközpontú. A honlap elkészítésének díja a következő összetevőkből áll össze, természetesen csak az a tétel kerül felszámításra, amelyet az ügyfél igénybe is vesz.

  • Regisztrációs ügyintézés, grafikai tervezés, arculat kialakítása,
  • Honlap szerkesztési díj (tartalom nagyságától függ),
  • Idegen nyelvű oldalak szerkesztési díja (kedvezményes ár),
  • PHP alkalmazások (függvények) beépítése,
  • JAVA alkalmazások (függvények) beépítése,
  • FLASH animáció / darab - (igény szerint kérhető),
  • Digitális fényképezés (mennyiség / alkalom függvényében).

Ez az összetett árképzés a biztosítéka, hogy az ügyfél egyszerűen megértse pontosan miből is áll össze a honlapjának díja és csak azt fizesse meg, amit igénybe is vesz.

Természetesen a fent felsorolt árak tájékoztató jellegűek, a konkrét árajánlat a leendő honlap tartalmának, igényeinek és felépítésének ismeretében kerül kialakításra, az Ön igényeinek megfelelően.


Vissza a lap tetejére!